金沙栗南瓜
TM5 TM6

金沙栗南瓜

3.4 (5 ocen)

Składniki

  • 3 顆 鹹蛋, 去殼、蛋白蛋黃分開
  • 20 克 米酒, 泡蛋黃用
  • 500 克 水
  • 400 克 南瓜, 去籽、切塊
  • 20 克 油
  • 1 枝 新鮮香菜, 只取葉子,裝飾用 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1300 kJ / 311 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy