Urządzenia i Akcesoria
芥菜干貝雞
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
新鮮芥菜 取莖、切斜塊300 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約5公分)500 克
-
油10 克
-
薑 切絲20 克
-
新鮮干貝 (選用小粒即可)10 - 15 粒
-
米酒20 克
-
新鮮香菇 切片30 克
-
鹽 依個人喜好調整2 茶匙
-
枸杞 用水沖洗1 茶匙
-
水800 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.9 g
Kalorie
674 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
閤家團圓年菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan