Urządzenia i Akcesoria
薏仁冬瓜排骨湯
Przygotowanie 2 godz.
Czas całkowity 2 godz. 50 min
2 人份
Składniki
-
洋薏仁 浸泡2-3小時50 克
-
水700 克
-
排骨 (小), 先以熱水川燙200 克
-
冬瓜 去皮去籽、切塊300 克
-
米酒1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菜 裝飾用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22.33 g
Kalorie
1513 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
19.87 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中西式湯品
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan