Urządzenia i Akcesoria
三色燴花椰菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
南瓜 去皮,切丁(約1.5公分)200 克
-
白花椰菜 切大朵(約3公分)200 克
-
李型番茄 對半切50 克
-
糖1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
太白粉 先與1大匙水調勻1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.2 g
Kalorie
348.2 kJ /
83.2 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan