三色燴花椰菜

三色燴花椰菜

2.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 南瓜 去皮,切丁(約1.5公分)
    200 克
  • 白花椰菜 切大朵(約3公分)
    200 克
  • 李型番茄 對半切
    50 克
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 太白粉 先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.2 g
Kalorie 348.2 kJ / 83.2 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 15.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...