高昇排骨

高昇排骨

3.3 13 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 人份

Składniki

  • 豬肋排 (每塊大小約4公分)
    600 克
  • 米酒
    20 克
  • 40 克
  • 烏醋
    60 克
  • 醬油
    80 克
  • 150 克
  • 切段(約2公分)
    80 克
  • 切片
    30 克
  • 蒜頭
    40 克
  • 青江菜
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 20 g
Kalorie 1455 kJ / 348 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...