金平炒牛蒡

金平炒牛蒡

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 香油
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    5 克
  • 牛蒡 (約1條),去皮,切絲
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    30 克
  • 日式醬油
    10 克
  • 清酒
    10 克
  • 5 克
  • 白芝麻
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.7 g
Kalorie 438.6 kJ / 104.9 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...