Urządzenia i Akcesoria
金平炒牛蒡
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
香油20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片5 克
-
牛蒡 (約1條),去皮,切絲200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲30 克
-
日式醬油10 克
-
清酒10 克
-
糖5 克
-
白芝麻½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.7 g
Kalorie
438.6 kJ /
104.9 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan