泰式檸香松阪綠咖哩

泰式檸香松阪綠咖哩

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 椰子油
    20 克
  • 泰式綠咖哩醬
    70 克
  • 200 克
  • 椰奶
    200 克
  • 泰國檸檬葉
    5 片
  • 松阪肉 切薄片(厚約0.5公分)
    150 克
  • 新鮮四季豆 斜切(長約3公分)
    100 克
  • 茄子 切斜片(約1公分)
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    15 克
  • 魚露
    10 克
  • 黑糖
    10 克
  • 九層塔
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.8 g
Kalorie 1262.1 kJ / 301.9 kcal
Tłuszcz 26.2 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...