酒釀蒸鱈魚

酒釀蒸鱈魚

4.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 切片
    15 克
  • 鱈魚片 (約二片)
    400 克
  • 酒釀
    30 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 500 克
  • 切細絲
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 825.7 mg
Białko 30.6 g
Kalorie 864.5 kJ / 206.8 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 113.9 g
Węglowodany 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...