Urządzenia i Akcesoria
酒釀蒸鱈魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
薑 切片15 克
-
鱈魚片 (約二片)400 克
-
酒釀30 克
-
日式醬油15 克
-
水500 克
-
蔥 切細絲10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
825.7 mg
Białko
30.6 g
Kalorie
864.5 kJ /
206.8 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
113.9 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春季食療
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan