Urządzenia i Akcesoria
安城牛肉湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
牛腱肉 切塊(約5公分)300 克
-
米酒15 克
-
水1300 克
-
洋蔥 切塊(約4公分)½ 顆
-
大蔥 切斜片1 根
-
蒜頭5 粒
-
白蘿蔔 切塊(約4公分)50 克
-
醬油40 克
-
糖10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鵪鶉蛋 (熟)10 粒
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.2 g
Kalorie
802 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
韓式家常料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan