Urządzenia i Akcesoria
經典菠蘿麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
8 塊
Składniki
菠蘿皮
-
奶油 室溫軟化60 克
-
糖40 克
-
蛋 打散½ 顆
-
低筋麵粉 過篩120 克
麵糰
-
牛奶180 克
-
蛋1 顆
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖40 克
-
高筋麵粉 過篩,需多備一些灑粉用270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
奶油 室溫軟化30 克
-
蛋 打散½ 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
8.5 g
Kalorie
1456.2 kJ /
348.5 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食譜名人堂
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan