Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Il pan di Spagna
- 250 g di burro, morbido, + q.b. per lo stampo
- 300 g di zucchero
- 200 g di mandorle tritate
- 6 uova
- 80 g di maizena
- 1 bustina di lievito in polvere (11 g)
- 10 g di Grand Marnier
La crema al cioccolato
- 300 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 300 g di panna con il 35% di grassi
la decorazione
- 100 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 7 uova di cioccolato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2976 kJ / 716 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 52 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin dauphinois
50 Min
Number Cake 50 anni Thermomix®
5 Std.
Lasagne
2h
Panperduto
30 Min
Pizza turca - Lahmacun
1h 10min
Magdalenas
1 Std.
Gulash di patate
1 Std.
Succo disintossicante
Brak ocen
Biscotti con confetti di cioccolato colorati_Emulator issue
1 Std.
Baci di cioccolato e nocciole
1 Std. 25 Min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Crêpe
1h 15min