Torta di Pasqua

Torta di Pasqua

5.0 1 ocena
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 porzioni

Składniki

Il pan di Spagna
  • di burro morbido, + q.b. per lo stampo
    250 g
  • di zucchero
    300 g
  • di mandorle tritate
    200 g
  • uova
    6
  • di lievito in polvere (11 g)
    1 bustina
  • di maizena
    80 g
  • di Grand Marnier
    10 g
La crema al cioccolato
  • di cioccolato fondente, 70% di cacao a pezzi
    300 g
  • di panna intera
    300 g
la decorazione
  • di cioccolato fondente, 70% di cacao a pezzi
    100 g
  • uova di cioccolato
    7

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 716 kcal / 2976 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 52 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...