New York cheesecake

New York cheesecake

4.7 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
12 fette

Składniki

Base
  • di burro a pezzi e più un po' per ungere
    120 g
  • di biscotti secchi tipo Digestive
    250 g
  • di zucchero
    30 g
Coulis di frutti di bosco
  • di frutti di bosco misti, freschi
    200 g
  • di zucchero
    80 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    20 g
Crema al formaggio
  • di formaggio fresco spalmabile
    750 g
  • di panna, min. 30% di grassi
    120 g
  • di zucchero
    220 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • uova
    3
  • tuorlo d'uovo
    1

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 529.3 kcal / 2214.7 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 34.7 g
Węglowodany 47.8 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...