Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 120 g di burro, a pezzi e più un po' per ungere
- 250 g di biscotti secchi, tipo Digestive
- 30 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
Crema al formaggio
- 750 g di formaggio fresco spalmabile
- 120 g di panna, min. 30% di grassi
- 220 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 3 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2214.7 kJ / 529.3 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 34.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Purea di patate
45 min
Tiramisù
5h 40 min
Delizia al cioccolato
40 min
Pancakes
40 min
Panna montata
10 Min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Tiramisù alla stracciatella
2 Std. 30 Min
Feta al cartoccio
25min
Pancakes
45 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Crema Thermomix® per le feste
25min
Pancake americani
40 min