New York cheesecake

New York cheesecake

4.7 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
12 fette

Składniki

Base
  • 120 g di burro a pezzi e più un po' per ungere
  • 250 g di biscotti secchi tipo Digestive
  • 30 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
  • 200 g di frutti di bosco misti, freschi
  • 80 g di zucchero
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
Crema al formaggio
  • 750 g di formaggio fresco spalmabile
  • 120 g di panna, min. 30% di grassi
  • 220 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 3 uova
  • 1 tuorlo d'uovo

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 529.3 kcal / 2214.7 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 34.7 g
Węglowodany 47.8 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...