
Urządzenia i Akcesoria
Macarons al caramello
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
40 porzioni
Składniki
Impasto
-
di mandorle tritate100 g
-
di zucchero a velo100 g
-
di cacao amaro in polvere10 g
-
di albume d'uovo (circa 3 uova)80 g
-
di zucchero100 g
-
di acqua30 g
Ripieno
-
di panna intera60 g
-
di cioccolato al latte ripieno di caramello, a pezzi100 g
-
di burro a pezzi, a temperatura ambiente20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
57 kcal /
242 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria