Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 100 g di mandorle tritate
- 100 g di zucchero a velo
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 80 g di albume d'uovo (circa 3 uova)
- 100 g di zucchero
- 30 g di acqua
Ripieno
- 60 g di panna intera
- 100 g di cioccolato al latte ripieno di caramello, a pezzi
- 20 g di burro, a pezzi, a temperatura ambiente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 242 kJ / 57 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 min
Focaccia con pomodori
40 min
Riso casimiro
45 min
Pane a fisarmonica alle erbe
1 godz. 20 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Salsa al curry
5min
Semifreddo nocciolato
Brak ocen
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Brak ocen
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen
Baci di cioccolato e nocciole
1 Std. 25 Min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.