Focaccia alle cipolle

Focaccia alle cipolle

5.0 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • di olio di oliva + q.b.
    50 g
  • di latte
    100 g
  • di lievito fresco
    25 g
    2 ½ cucchiaini di lievito secco
  • di zucchero
    10 g
  • di acqua
    200 g
  • di farina manitoba
    600 g
  • di sale
    1 cucchiaio
Farcitura
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    45 g
  • di cipolle bianche
    200 g
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 512 kcal / 2143 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...