Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 100 g di latte
- 25 g di lievito fresco
- 10 g di zucchero
- 200 g di acqua
- 600 g di farina manitoba
- 1 cucchiaio di sale
Farcitura
- 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di cipolle bianche
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 81 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Impasto per pizza
1sa
Pane veloce
1sa 15 dk
Gnocchi di patate
1sa 15 dk
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Polenta
1sa
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Quiche ai 4 formaggi
45 dk
Impasto per pizza
1sa