Urządzenia i Akcesoria
Focaccia alle cipolle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
50 g di olio di oliva + q.b.
-
100 g di latte
-
2 ½ cucchiaini di lievito secco25 g di lievito fresco
-
10 g di zucchero
-
200 g di acqua
-
600 g di farina manitoba
-
1 cucchiaio di sale
Farcitura
-
45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
200 g di cipolle bianche
-
50 g di acqua
-
2 cucchiaini di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
13 g
Kalorie
2143 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
81 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pizza Margherita
2 godz.
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Pizza margherita
2 godz. 10 min
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Focaccia con pomodori
40 min
Pane paesano
3 godz.
Pane veloce
1 godz. 15 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min