
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia alle cipolle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
di olio di oliva + q.b.50 g
-
di latte100 g
-
di lievito fresco25 g
-
di zucchero10 g
-
di acqua200 g
-
di farina manitoba600 g
-
di sale1 cucchiaio
Farcitura
-
di olio extravergine di oliva + q.b.45 g
-
di cipolle bianche200 g
-
di acqua50 g
-
di sale2 cucchiaini
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
512 kcal /
2143 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
81 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria