Urządzenia i Akcesoria
Pane vodese con croce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
20 fette
Składniki
Lievitino
-
150 g di farina
-
120 g di acqua
-
1 g di lievito
Impasto
-
400 g di acqua
-
10 g di lievito
-
100 g di farina integrale
-
500 di farina + q.b. per il piano di lavoro e per cospargere
-
10 g di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
195 mg
Białko
4 g
Kalorie
539 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane al latte
2 godz. 20 min
Padella di verdure alla mediterranea
30 min
Crostata al rabarbaro
55 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Pane paesano
3 godz.
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Pane a torciglione veloce
40 min