Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di burro, + q.b. per lo stampo
- 180 g di farina, + q.b. per lo stampo
- 140 g di pasta di mandorle
- 165 g di zucchero
- 180 g di burro
- 4 di uova
- 150 g di latte intero
- 180 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere (½ bustina)
- 40 g di cacao in polvere
- 70 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 135 g di zenzero candito, a dadini e passato nella farina
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1951 kJ / 467 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata di marmellata
1h 10 min
Mini plumcake allo yogurt
40min
Pannacotta con composta di ananas
Keine Bewertungen
Torta marmorizzata (vegana)
1h 20min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Keine Bewertungen
Zuppa di cavolo con tofu
1 godz. 45 min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Pizza margherita
2h 10min
Brownies al cioccolato
45min
Crostata ai lamponi
1h
Biscotti secchi al cioccolato
1h 30min
Torta di carote
1h 10 min