Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

4.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1 pezzo

Składniki

  • di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
    1 porzione
  • di acqua
    130 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio di oliva
    2 cucchiai
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • farina di semola di grano duro per spolverizzare
  • di farina per spolverizzare
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 571 kcal / 2389 kJ
Białko 17.2 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 115.7 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...