Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- farina di semola di grano duro, per spolverizzare
- 30 g di farina, per spolverizzare
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 115.7 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane vodese con croce
13 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane veloce
1h 15min
Pane per toast
16h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2h 20min
Pane ticinese
1h 50 min.
Pizza alle verdure
2h 5min
Mousse di formaggio
10 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pan di Spagna facile alle mele
50min
Pane a torciglione veloce
40 min