Pane alle olive

Pane alle olive

4.9 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 150 g di olive nere snocciolate
  • 100 g di latte tiepido
  • 2 cucchiaini di zucchero
    1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo
  • ½ cubetto di lievito fresco (12-13 g)
    ½ bustina di lievito secco, (4 g)
  • 200 g di acqua
  • 500 g di farina + q.b.
  • 20 g di olio di oliva
    20 g di strutto
  • 15 g di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 389 kcal / 1627 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 66.2 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...