Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 175 g di latte
- 30 g di burro, non salato, morbido
- 2 cucchiaini di zucchero
- ¼ cubetto di lievito di birra fresco (circa 10 g), sbriciolato
-
250
g di farina semibianca + q.p. per lavorare
lub 250 g di farina bianca - ¾ cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di panna intera
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1019 kJ / 242 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Panini per hamburger
1 godz. 45 min
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 godz. 10 min
Brodo vegetale in polvere
Brak ocen
Impasto per pizza
1 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Panini al vapore con pulled pork
3h
Torta soffice al cioccolato
1 godz. 30 min
Pane paesano
3h
Kipferl alla vaniglia
1 godz. 30 min
Pane a torciglione veloce
40 min