Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
-
1
cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo (5 g)
lub 1 cucchiaino di zucchero (5 g) - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 30 g farina
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 115.7 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 5.2 g
Alternatywne przepisy
Caramelle alla panna
2 godz.
Pane rustico
2 godz.
Savoiardi morbidi
40 min
Pane veloce
1 godz. 15 min
Crema Thermomix®
45 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pizzette al formaggio di capra
Brak ocen
Pizza margherita
2 godz. 10 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Panini allo yogurt con sesamo
1 godz. 30 min
Preimpasto per pane
24h 30min
Impasto per pizza
1 Std.