
Urządzenia i Akcesoria
Torta glassata al cioccolato al vapore
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
Torta
-
di burro + q.b. per imburrare100 g
-
farina q.b. per infarinare
-
uova i tuorli e gli albumi separati6
-
di sale1 pizzico
-
di cioccolato fondente a pezzi250 g
-
di olio di oliva30 g
-
di zucchero di canna greggio150 g
-
di amido di mais (maizena)50 g
-
di acqua1000 g
Glassa
-
uovo1
-
di zucchero60 g
-
di burro60 g
-
di cioccolato fondente a pezzi60 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
7 kcal /
469 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci veloci a vapore
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria