Urządzenia i Akcesoria
Glacé "Viennetta" mit Vanille und Schoggi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
10 Portionen
Składniki
Glacé "Viennetta
-
dunkle Schokolade150 g
-
Eiweiss6
-
Puderzucker200 g
-
Vollrahm, gekühlt sehr kalt1000 g
-
Vanilleextrakt1 EL
Schokoladen-Sauce
-
dunkle Schokolade, 70 % Kakao250 g
-
Vollmilch160 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
2803 kJ /
674 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles Schoggi!
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Krokant
1 Std. 30 Min
Fischstäbli an Tomatensauce
50 Min
Meringue
10 Min
Caramel-Macarons
1 Std. 50 Min
Salami-Käse-Wähe
2 Std. 10 Min
Körner-Bagels
2 Std.
Cremeschnitten
2 Std. 25 Min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Zigerkrapfen
1 Std. 45 Min
Schenkeli
1 Std. 35 Min
Appenzeller Biberli
2 Std. 20 Min
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min