Urządzenia i Akcesoria
Karamell-Bonbons
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
75 Stück
Składniki
-
Zucker315 g
-
Wasser1030 g
-
Rahm250 g
-
80 g Butter, gesalzen, kalt, in Würfeln (2-3 cm)Butter kalt, in Würfeln (2-3 cm)80 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Vanilleextrakt, natürlich (opcjonalnie)1 - 2 TL
-
Essig50 g
-
1 - 2 TL gemischte, ganze NüsseMeersalzflocken (opcjonalnie)1 - 2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
0.2 g
Kalorie
152.9 kJ /
36.7 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eier hellblau färben
55 min
Schlagrahm
10 min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Ingwersirup
1 godz.
Puderzucker
5 min
Nidletäfeli
2 godz.
Emmentaler Meringues
2 godz. 15 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14 godz.
Focaccia mit Tomaten
40 min
Bananen-Glace (Nicecream)
5 min