![Anken (Butter) Anken (Butter)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AE44D212-2643-4C2A-B384-5E12A6AD29F3/Derivates/b7a48656-2d6a-4a5b-b67c-86e9a3f50229.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Vollrahm
- 100 g Eiswasser
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1390 kJ / 337 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 0 g