Urządzenia i Akcesoria
Chicken ball kebabs with rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portion
Składniki
-
chicken breast fillet sliced200 g
-
shallot sliced (approx. 1 shallot)30 g
-
fresh rosemary needles washed and dried2 sprigs
-
fresh parsley1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
white wine30 g
-
stale white bread crust removed, in pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
mixed fresh herbs (e.g. thyme, marjoram, basil, oregano)30 g
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
courgette medium-sized, cut into 16 slices1
-
pepper (vegetable), any colour cut into 16 square pieces1
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade½ tsp
-
risotto rice e.g. Arborio or Carnaroli150 g
-
extra virgin olive oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.7 g
Kalorie
2510 kJ /
600 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
80.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Duchess casserole with vegetables
1h 15min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Cacao cinnamon eggnog
25min
Vegetable harrira soup
45min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1h 30min
Fennel digestive
10min
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35min
Orange, Carrot and Lemon Vitamin Juice
10min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Potato cakes
45min
Pizza Capricciosa
1h 35min