Urządzenia i Akcesoria
Hamburger Buns with Stout Beer
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
-
stout beer170 g
-
honey15 g
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour510 g
-
salt2 tsp
-
onion powder (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease115 g
-
non-stick spray oil
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
415.3 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
34.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cold Red Curry Soup
30 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Nanaimo Bars
3 godz. 5 min
Vanilla Bean Syrup
30 min
Peanut Butter Banana Dream
35 min
Hash Browns
20 min
Dutch Baby Pancake
20 min
Cheese Blintz Soufflé
1 godz. 10 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 godz. 30 min
Chocolate and Caramel Millefeuille
3 godz. 50 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 min
Chocolate Lava Cakes
55 min