Urządzenia i Akcesoria
Hamburger Buns with Stout Beer
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
-
stout beer170 g
-
honey15 g
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour510 g
-
salt2 tsp
-
onion powder (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease115 g
-
non-stick spray oil
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
415.3 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
34.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Yogurt
11 godz. 40 min
Creamy Feta Dip
5 min
French Toast Waffles
30 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Summer Ice Cream Cake
4 godz. 50 min
Traditional Canadian Pie Pastry
15 min
Pizza rolls
1 godz. 45 min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10 godz.
Crema catalana
40 min
Homemade miso soup
55 min
Sugar Pie
45 min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 min