Sourdough Bread with Olives
TM6

Sourdough Bread with Olives

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 425 g water, divided, plus 1 tsp to whisk
  • 140 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
  • 15 g sugar
  • 310 g bread flour, plus extra to dust
  • 45 g pitted black olives
  • 1 tsp salt
  • ½ lemon, juice only
  • 1 large egg

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
668.2 kJ / 159.7 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
25.8 g
Tłuszcz
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
1 g
Sód
236 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy