Urządzenia i Akcesoria
Sourdough Bread with Olives
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 slices
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water divided, plus 1 tsp to whisk425 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)140 g
-
sugar15 g
-
bread flour plus extra to dust310 g
-
pitted black olives45 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
236 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
668.2 kJ /
159.7 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Latkes
35 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Piggy buns
2 godz.
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min