Urządzenia i Akcesoria
Mai Tai
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portion
Składniki
-
ice cube255 g
-
lime juice (approx. 3-4 limes)2 tbsp
-
liqueur, type Grand Marnier Cordon Rouge2 tbsp
-
Angostura bitters2 dash
-
dark rum (not spiced)85 g
-
grenadine syrup2 tsp
-
pineapple juice130 g
-
orange juice (approx. 3 oranges)100 g
-
simple syrup (see Tip)2 tsp
-
pineapple piece, fresh to garnish
-
mint leave, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
358 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Hot Chocolate
10 min
Date and Nut Balls
20 min
Chili Oil Noodles
30 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Brak ocen
Baked Chili Beans
50 min
Iced Cardamom Tea
10 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min