Truffle Cake with Hazelnut Praline
TM6

Truffle Cake with Hazelnut Praline

4.8 (8 ocen)

Składniki

Crunchy Hazelnut Base

  • 6 oz hazelnut wafer cookies, e.g. Pirouline rolled wafers
    lub 6 oz vanilla wafers
  • 5 oz hazelnuts, without skins, toasted (see Tip)
  • 9 oz sugar
  • 37 ½ oz water divided
  • 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 tbsp vinegar
  • 3 oz milk chocolate, broke into pieces

Truffle Filling

  • 2 oz hazelnuts, without skins, toasted (see Tip)
  • 14 oz milk chocolate, broken into pieces
  • 7 oz heavy whipping cream
  • ½ oz honey
  • 2 ½ oz unsalted butter, diced
  • 2 - 3 tsp cocoa powder

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1791 kJ / 428 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
41.4 g
Tłuszcz
26.9 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Błonnik
1.8 g
Sód
29.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy