Urządzenia i Akcesoria
Truffle Cake with Hazelnut Praline
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
16 pieces
Składniki
Crunchy Hazelnut Base
-
6 oz vanilla wafershazelnut wafer cookies e.g. Pirouline rolled wafers6 oz
-
hazelnuts, without skins toasted (see Tip)5 oz
-
sugar9 oz
-
water divided37 ½ oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 tbsp
-
milk chocolate broke into pieces3 oz
Truffle Filling
-
hazelnuts, without skins toasted (see Tip)2 oz
-
milk chocolate broken into pieces14 oz
-
heavy whipping cream7 oz
-
honey½ oz
-
unsalted butter diced2 ½ oz
-
cocoa powder2 - 3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
29.5 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1791 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sugar and Spice Cookies
1 godz. 40 min
Chocolate Hazelnut Blondies
45 min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 godz. 5 min
Vanilla ice cream sandwiches
13 godz. 25 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Maple Caramel Rolls
3 godz. 40 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Spiced Pears with Sangria
1 godz. 20 min
Checkerboard Sablés (Metric)
2 godz. 30 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min