Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh porcini mushrooms halved200 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme whole sprigs4 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
unsalted butter20 g
-
garlic clove crushed in skin and left whole1
-
truffle oil white or black2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
904 mg
Białko
4 g
Kalorie
454 kJ /
109 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio Butter
5 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10 godz. 15 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Browned Turkey Strips
15 min
Browned Turkey Cubes
15 min
Mint Courgettes
30 min
Steamed Corn on the Cob
25 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Garlic mushrooms
20 min