![Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96b0f641-01e2-439e-a94f-f12b84159b6d/Derivates/28310c96-4745-42b9-af9c-a17707a52ee1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh porcini mushrooms, halved
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme, whole sprigs
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder - 20 g unsalted butter
- 1 garlic clove, crushed in skin and left whole
- 2 tsp truffle oil, white or black
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 454 kJ / 109 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 904 mg
Alternatywne przepisy
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Fried Chives Pockets
45 min
Grilled Fish with Mango Sambal
25 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1j 10 menit
Tiramisu
5h 20min
Grisons Barley Soup
55 min
Liver Cake
1h 50 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min