Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh porcini mushrooms halved200 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme whole sprigs4 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
unsalted butter20 g
-
garlic clove crushed in skin and left whole1
-
truffle oil white or black2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
904 mg
Białko
4 g
Kalorie
454 kJ /
109 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Herb Mustard
8h 10min
Browned Pork Cubes
15min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11h
Almond Milk
6h 10min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min
Chopped Liver
1h
Soy Milk and Steamed Buns
1h 30min