Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh porcini mushrooms halved200 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme whole sprigs4 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
unsalted butter20 g
-
garlic clove crushed in skin and left whole1
-
truffle oil white or black2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
904 mg
Białko
4 g
Kalorie
454 kJ /
109 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2 godz. 20 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Houmous Salad Dressing
5 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min