Urządzenia i Akcesoria
Lentil puree (moujadarra)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters200 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
lentils300 g
-
water1600 g
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
50 g short-grain rice, rinsedEgyptian rice rinsed50 g
-
olive oil10 g
-
onions cut into halves200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.9 g
Kalorie
2477 kJ /
592 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Węglowodany
54.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Kashta cream
10 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Fish tagine with tahini
1 godz. 15 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min