Urządzenia i Akcesoria
Eggplant Stacks
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
9 portions
Składniki
Eggplant
-
non-stick spray oil
-
eggplant, medium-sized Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)450 g
-
salt for sprinkling
-
garlic powder¾ tsp
-
ground black pepper to season
Cheeses
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) diced115 g
-
Parmesan cheese cut into pieces45 g
-
lemon peel2 - 3 pieces
-
ricotta cheese, fresh225 g
Sauce
-
yellow onions cut into pieces115 g
-
carrots cut into pieces60 g
-
red bell pepper cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil15 g
-
tomato sauce500 g
-
salt to taste½ tsp
Assembly
-
water570 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
582.8 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
655.6 kJ /
156.7 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Steam it Up in a Cup
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 godz. 25 min
Cauliflower Mash
25 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 godz. 15 min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 godz. 20 min
Asturian rice pudding
1 godz.
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.
Tuna mousse
10 min
Egg canapés
10 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.