Urządzenia i Akcesoria
Basic Soup Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portion
Składniki
-
olive oil15 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 750 g
-
water750 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
717.9 mg
Białko
4 g
Kalorie
449.7 kJ /
107.5 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmorejo
30 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Mango frozen yogurt
5 min
Vegan Bolognese
Brak ocen
Lemonade
5 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Quiche Lorraine
45 min
Guinean prawns
25 min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Marinara Sauce
40 min