Urządzenia i Akcesoria
Baked falafel kofta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pieces
Składniki
-
white bread toasted and cut into pieces100 g
-
water500 g
-
potatoes cut into cubes (2-3 cm)200 g
-
garlic cloves4
-
red onions cut into quarters200 g
-
olive oil plus extra for greasing and brushing10 g
-
fresh parsley leaves only20 sprigs
-
fresh coriander roughly chopped20 sprigs
-
130 g cooked chickpeas, drainedcanned chickpeas drained130 g
-
250 g canned black beans, drainedcooked black-eyed beans drained250 g
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
tahini paste (30 g)1 tbsp
-
2 tbsp lime juicelemon juice2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.4 g
Kalorie
288 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Falafel
25 godz. 30 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Hummus
5 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Crunchy Granola
2 godz.
Beetroot hummus
10 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.