Urządzenia i Akcesoria
Baked falafel kofta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pieces
Składniki
-
white bread toasted and cut into pieces100 g
-
water500 g
-
potatoes cut into cubes (2-3 cm)200 g
-
garlic cloves4
-
red onions cut into quarters200 g
-
olive oil plus extra for greasing and brushing10 g
-
fresh parsley leaves only20 sprigs
-
fresh coriander roughly chopped20 sprigs
-
130 g cooked chickpeas, drainedcanned chickpeas drained130 g
-
250 g canned black beans, drainedcooked black-eyed beans drained250 g
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
tahini paste (30 g)1 tbsp
-
2 tbsp lime juicelemon juice2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.4 g
Kalorie
288 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Soy goulash with dumplings
1h 25min
Vegan bean burger
1h 20min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min