Urządzenia i Akcesoria
Red lentil soup with cumin
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
red lentils300 g
-
water1200 g
-
salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
onions cut into quarters240 g
-
rice (opcjonalnie)40 - 50 g
-
butter40 g
-
sunflower oil50 - 60 g
-
ground sweet paprika1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.6 g
Kalorie
1381 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Red Lentil Soup
40 min