Urządzenia i Akcesoria
Leftover Vegetable Hummus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cooked white chickpeas (1 x 400 g can)240 g
-
leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)250 - 300 g
-
tahini to taste (see Tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
parsley, fresh finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282 mg
Białko
7 g
Kalorie
944 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Gut Immunity Shot
5min
Gut Immunity Shot
5min
Hummus with Peas and Beans
25min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26h 5min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Beetroot hummus
10min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Gut Immunity Shot
5min
Protein Boosted Pancakes
40min