Leftover Vegetable Hummus
TM6

Leftover Vegetable Hummus

5.0 (12 ocen)

Składniki

  • 240 g cooked white chickpeas (1 x 400 g can)
  • 250 - 300 g leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)
  • 50 - 75 g tahini, to taste (see Tip)
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • ½ - 1 garlic clove, to taste
  • ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • parsley, fresh, finely chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
944 kJ / 226 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
5.8 g
Sód
282 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy