Hokkaido Milk Loaf

Hokkaido Milk Loaf

4.6 73 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
24 slices

Składniki

  • sugar
    90 g
  • dried yeast
    1 ½ tsp
  • fresh milk
    160 g
  • whipping cream
    140 g
  • egg whites
    2
  • butter softened at room temperature, plus extra for greasing
    20 g
  • high protein flour plus extra for dusting
    500 g
  • salt
    1 tsp
  • full cream milk powder
    30 g

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 130 kcal / 543.9 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 3.4 g
Węglowodany 21.1 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...