Hong Kong Bakery Butter Cookies

Hong Kong Bakery Butter Cookies

4.5 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
35 pieces

Składniki

  • unsalted butter softened at room temperature
    225 g
  • icing sugar sieved
    65 g
  • low protein flour (top flour/cake flour), sieved
    225 g
  • cornflour (starch) sieved
    80 g
  • salt
    2 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 71 kcal / 298 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 25 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...