Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g chicken, boneless and skinless, sinew free (from approx 500 g whole chicken legs), cut into pieces
- 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse salt
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 jar
- Kalorie
- 2845.1 kJ / 680 kcal
- Białko
- 78 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Chicken porridge with century egg
30min
Shallot Oil
25min
Toasted Peanuts
20min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Killer Toast
2h