Tom Yum Paste
TM5 TM31 TM6

Tom Yum Paste

4.9 (18 ocen)

Składniki

  • 15 fresh red chillies, cut into halves, deseeded
  • 5 garlic cloves (see tips)
  • 15 kaffir lime leaves, deveined
  • 50 g fresh ginger, cut into slices (0.5 cm)
  • 40 g fresh galangal (lengkuas)
  • 2 stalks fresh lemongrass, white part only
  • 150 g shallots
  • 3 tbsp raw sugar
  • 20 g shrimp paste (belacan) (opcjonalnie)
  • 20 g fresh coriander, roots included
  • 2 torch lilies (bunga kantan), buds only
  • 15 dried chillies, deseeded (see tips), soaked to soften
  • 50 g cooking oil
  • 2 tbsp fish sauce
  • 50 g lime juice

Wartości odżywcze
na 1 jar
Kalorie
770 kJ / 184 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
6 g
Sód
353 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy