Urządzenia i Akcesoria
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
fresh bird's eye chili (opcjonalnie)1
-
shallot2 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
kale leaves only, center stalks removed, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. bunch), divided8 oz
-
broccolini halved (approx. 3 in.)8 ½ oz
-
slivered almonds2 oz
-
dried cranberries2 oz
-
lemon juice½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
803 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegetarian Japchae
45 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Longevity Noodles
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Spicy Asian Snow Peas
25 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Southwest Quinoa
40 min