Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g Dill, Stängel entfernt
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Lachsfilet, gefroren, aufgetaut und in Stücken (3-4 cm) (siehe Tipp)
- 50 g Weissbrot, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- ½ TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Öl, zum Braten
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Pizza mit Gemüse
2 godz. 5 min
Räucherlachs-Pizza
1 Std.
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Thon-Dip
5 Min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Trutenburger
1 godz. 25 min
Pizza alla Romana
1 godz. 40 min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 min
Tex-Mex Burger
4h 25min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 Min