Lachsburger

Lachsburger

4.6 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 Stücke

Składniki

  • Dill Stängel entfernt
    15 g
  • Zwiebeln halbiert
    50 g
  • Lachsfilet, gefroren aufgetaut und in Stücken (3-4 cm) (siehe Tipp)
    250 g
  • Weissbrot in Stücken
    50 g
  • Ei
    1
  • Zitronenschale, gerieben
    ½ TL
  • feinkörniges Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Öl zum Braten

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 16 g
Kalorie 853 kJ / 204 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...