Bonbons au chocolat et aux fruits secs

Bonbons au chocolat et aux fruits secs

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
80 portions

Składniki

  • 325 g de crème, 35 % m.g.
  • 250 g de sucre
  • 230 g de miel liquide
  • 35 g de beurre en morceaux
  • 125 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao en morceaux
  • 75 g de chocolat noir extrafin, 99% de cacao en morceaux
  • 1 pincée de fleur de sel
  • 50 g d'amandes émondées torréfiées
  • 50 g de cacahuètes grillées à sec non salées
  • 50 g de noix de cajou grillées, non salées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 63 kcal / 265 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...