Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fond de gâteau
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de biscuits (Digestives)
- 30 g de sucre
Coulis de fruits rouges
- 200 g de baies fraîches variées
- 80 g de sucre
- 20 g de jus de citron, fraîchement pressé
Crème au fromage frais
- 750 g de fromage frais à tartiner
- 120 g de crème entière
- 220 g de sucre
- 1 gousse de vanille, la pulpe uniquement
- 3 œufs
- 1 jaune d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 2214.7 kJ / 529.3 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 34.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagnes
2h
Smoothie bowl aux baies d'açai
10min
Butter Chicken
50 min
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Cookies
50 min
Pains Naan à la coriandre
1h 15 min
Lasagnes pesto, pommes de terre et haricots
2h
Panna cotta
6h 15min
Brownies
1h
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 min
Cake choco-courgettes
1h 25 min
Stroganoff
45 min