Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pêches
- 1200 g d'eau
- 500 g de sucre
- ½ citron, le jus uniquement
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 4 pêches, avec peau, en 8 parts (voir conseils)
Coulis de framboises
- 125 g de framboises
- 50 g de sucre
- 1 c. à soupe d'eau
- 125 g de framboises, pour la garniture
- 6 boules de glace vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 436.5 kJ / 104.3 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace aux fruits
5 Min
Casserole d'asperges
1 Std. 30 Min
Biscuits chapeau Napoléon
2 Std.
Crème caramel
5 godz. 30 min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min
Poulet rôti à l'orange épicée et riz basmati aux raisins secs
1 Std.
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Soupe mystère
45min
Mousse au chocolat à l'orange
2 godz. 20 min
Pain Perdu à la confiture de poire, gingembre et mûres
40min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 Min
Cheesecake (avec cuisson)
7h 20min