Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pêches
- 1200 g d'eau
- 500 g de sucre
- ½ citron, le jus uniquement
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 4 pêches, avec peau, en 8 parts (voir conseils)
Coulis de framboises
- 125 g de framboises
- 50 g de sucre
- 1 c. à soupe d'eau
- 125 g de framboises, pour la garniture
- 6 boules de glace vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 436.5 kJ / 104.3 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème caramel
5 Std. 30 Min
Tartelettes filo aux fraises et au fromage de chèvre
30min
Casserole d'asperges
1 godz. 30 min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Sauce hollandaise
25min
Confiture à la fraise
1h 5min
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1 godz. 30 min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
30min
Biscuits citronnés
1h 45min
Sabayon
15 Min