In Salzkruste gebratene Dorade

In Salzkruste gebratene Dorade

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser zum Dampfgaren
    700 g
  • grobes Salz
    2000 g
  • Dorade, ausgenommen, gesäubert mit Kopf und Schuppen (800-1000 g)
    1
  • natives Olivenöl extra (1 Spritzer)
    20 g
  • Zitronensaft
    1 Spritzer

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 304 kcal / 1268 kJ
Białko 45.74 g
Tłuszcz 13.49 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...