Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g Wasser, zum Dampfgaren
- 2000 g grobes Salz
- 1 Dorade, ausgenommen, gesäubert, mit Kopf und Schuppen (800-1000 g)
- 20 g natives Olivenöl extra, (1 Spritzer)
- 1 Spritzer Zitronensaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 304 kcal
- Białko
- 45.74 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 13.49 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Poulet auf roten Peperoni
1 Std. 5 Min
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40 Min
Lammragout
50 Min
Fleischpasteten
3 Std.
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 Min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 Std. 5 Min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Lammragout
1 Std. 45 Min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1h 15min
Egli-Knusperli
1 Std.