Urządzenia i Akcesoria
In Salzkruste gebratene Dorade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser zum Dampfgaren700 g
-
grobes Salz2000 g
-
Dorade, ausgenommen, gesäubert mit Kopf und Schuppen (800-1000 g)1
-
natives Olivenöl extra (1 Spritzer)20 g
-
Zitronensaft1 Spritzer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
45.74 g
Kalorie
1268 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
13.49 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Austernpilze mit Peperoni
25min
Bouillabaisse
1h
Pilaw-Reis
40min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Crevetten süss-sauer
1h 15min
Sizilianischer Crevettensalat
40min
Meeresfrüchte Korma
40min
Knusprige Truten-Linsen-Meatballs
40min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min
Shrimps-Lachs-Spiesse mit Spinat-Kartoffeln
1h 15min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20min