
Urządzenia i Akcesoria
Muscheln nach Seemannsart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln100 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Venusmuscheln, frisch, gesäubert1000 g
-
Paprika gemahlen1 Prise
-
Weisswein50 g
-
Fischbrühe150 g
-
frische Petersilie gehackt, nur die Blätter2 TL
-
Paniermehl1 TL
-
Salz (opcjonalnie)½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
235 kcal /
980 kJ
Białko
15.85 g
Tłuszcz
14.98 g
Węglowodany
9.08 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria