Urządzenia i Akcesoria
Muscheln nach Seemannsart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln100 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Venusmuscheln, gesäubert1000 g
-
Paprika gemahlen1 Prise
-
Weisswein50 g
-
150 g Wasser, mit 1 TL SalzFischbrühe150 g
-
frische Petersilie gehackt, nur die Blätter2 TL
-
Paniermehl1 TL
-
Salz (opcjonalnie)½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15.85 g
Kalorie
980 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9.08 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide Oktopus-Salat
8 godz.
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45 min
Spaghettini mit Muschelsauce
1 godz. 5 min
Linguine mit Riesencrevetten
30 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Muscheln in Weissweinsud
35 min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 godz. 5 min
Scallops & Pea Puree
20 min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 min