Urządzenia i Akcesoria
Muscheln nach Seemannsart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln100 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Venusmuscheln, gesäubert1000 g
-
Paprika gemahlen1 Prise
-
Weisswein50 g
-
150 g Wasser, mit 1 TL SalzFischbrühe150 g
-
frische Petersilie gehackt, nur die Blätter2 TL
-
Paniermehl1 TL
-
Salz (opcjonalnie)½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15.85 g
Kalorie
980 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9.08 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Miesmuscheln klassisch in Weissweinsud
25 Min
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 Std.
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 Min
Crevetten süss-sauer
1 Std. 15 Min
Coq au vin
2 Std.
Muscheln in Weissweinsud
35 Min
Fisch- und Krevettenfond
20 Min
Reis mit Meeresfrüchten
1 Std. 15 Min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 Min
Sizilianischer Crevettensalat
40 Min
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Spaghettini mit Muschelsauce
1 Std. 5 Min