Hamburger di salmone

Hamburger di salmone

4.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 pezzi

Składniki

  • di aneto fresco senza il gambo
    15 g
  • di cipolla a metà
    50 g
  • di filetti di salmone, congelati parzialmente scongelati (vedere consiglio) e tagliati a pezzi (3-4 cm) (vedere consiglio)
    250 g
  • di pane bianco a pezzi
    50 g
  • uovo
    1
  • di scorza di limone, grattugiata
    ½ cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    2 pizzichi
  • olio per friggere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 204 kcal / 853 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...