Torta al cioccolato e frutta secca (senza glutine)

3.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 fette

Składniki

Torta al cioccolato e frutta secca
  • di burro per imburrare
  • uova
    6
  • di mandorle con la pelle
    100 g
  • di gherigli di noce
    100 g
  • di nocciole sgusciate, con la buccia
    100 g
  • di cacao amaro in polvere
    20 g
  • di zucchero
    80 g
  • di burro morbido, a pezzi
    150 g
Crema alle nocciole e cacao
  • di zucchero
    100 g
  • di cacao amaro in polvere
    30 g
  • di pasta di nocciole senza glutine
    50 g
  • formaggio fresco spalmabile
    100 g
  • di noci miste, intere per decorare

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 413.6 kcal / 1730.7 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 33.4 g
Węglowodany 19.6 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...