Urządzenia i Akcesoria
Cuire du riz long complet
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
200 - 450 g de riz long complet
-
500 - 900 g d'eau
-
½ - 1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
355 mg
Białko
5 g
Kalorie
1150 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode rice cooker
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sauce béchamel
15 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 godz. 40 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Cuisson du riz jasmin
35 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Soupe onctueuse végétarienne
45 min
Cuisson des œufs
20 min
Cuisson du riz
25 min
Boulettes de poulet sauce tomate et spaghettis
1 godz.